Meille töihin?

HeadPower rekrytoi

Haemme nyt Jyväskylään tai Tampereelle

Asiakaslähtöistä tuote-/projektipäällikköä

Vastaamaan asiakaskohtaisten sovelluskehitys- ja integraatioprojektiemme toteutumisesta määrittelystä käyttöönottoon sekä kehittämään edelleen toimintaamme integraatioprojekteissa. Toimit yhteistyössä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja toisten ohjelmistotalojen sekä tuotepäälliköittemme ja sovellusarkkitehtiemme kanssa. Tehtävät sisältävät myös raportointia, toteutuksen ja testauksen ohjausta sekä tarvittaessa niiden toteutusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta Python, XML, XSD, WSDL, .NET ja MSSQL –teknologioista. Odotamme myös kokemusta ja näkemystä järjestelmäintegraatioista. Arvostamme myös kokemusta asiakasprojektien määrittelystä ja hallinnasta sekä kyvystä toimia omatoimisesti useissa rinnakkaisissa projekteissa. Sinulla on korkeakoulutasoinen ICT-alan tutkinto ja kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Työ edellyttää myös matkustusvalmiutta Suomessa.

Pääset syventämään osaamistasi ja kasvamaan ammattilaisena monipuolisten työtehtävien parissa sekä työskentelemään yhdessä tiimin lisäksi muiden HeadPowerin yhteensä kolmenkymmenen ohjelmistoammattilaisen kanssa.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä Headpowerin Kari Keräseen p. 040 7705561 tai rekrytoinnissa avustavaan Competestin Mervi Puupposeen 050 3268000.

Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 31.11.2017 osoitteessa competest.fi → avoimet työpaikat.

Ohjelmistosuunnittelijaa

Haluatko tehdä töitä moderneilla työkaluilla mukavassa porukassa vaihtelevien sovellusten parissa? Haluaisitko kehittää web- sovelluksia käyttäen hyväksi moderneja frameworkeja ja olla mukana kehittämässä järjestelmän käytettävyyttä sekä etsimässä uusia ratkaisuja ja työkaluja käyttöliittymien kehittämiseen?

Tai kenties haluaisit tehdä järjestelmänkehitysratkaisuja laajemmalla rintamalla kaikkien kehityskerrosten osalta käyttäen mm. C#, odataa, pilvipalveluita ja servicebusia sekä Angularia ja KendoUI:tä?

Tehtävissä onnistumisessa tarvitset kokemusta web-sovellusten ja palveluiden kehittämisestä ja ketterästä ohjelmistokehityksestä. Tehtävässä auttaa innostunut ote sovelluskehitykseen ja uusien teknologioiden omaksumiseen, oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu kehittää omaa osaamista edelleen. Suomen ja englannin taito auttaa kommunikoinnissa.

Räätälöimme työnkuvan kokemuksesi mukaan; meillä on paikka senioriosaajalle, ja pystymme myös kasvattamaan juniorista ammattilaisen tiimiimme.

Pääset syventämään osaamistasi ja kasvamaan ammattilaisena monipuolisten työtehtävien parissa sekä työskentelemään yhdessä tiimin lisäksi muiden HeadPowerin yhteensä kolmenkymmenen ohjelmistoammattilaisen kanssa. Työvälineesi ovat laadukkaat ja uusia teknologioita hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan.

Jos tarvitset lisätietoja, niin ota yhteyttä HeadPowerin tekniseen arkkitehtiin Matti Sysmäläiseen 050 4444 065 tai rekrytoinnissa avustavaan Competestin Mervi Puupposeen 050 3268000.

Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 31.11.2017 osoitteessa competest.fi → avoimet työpaikat.